Huippukiva.fi

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Vanhempi nainen, mature

Ajattelin kertoa teille minulle useita vuosia sitten tapahtuneesta sessiosta. Taisin olla tuolloin 23-vuotias..

Noina aikoina olin opiskelija paikallisessa ammattikorkeakoulussa ja yllätys yllätys, olin päätynyt opiskelijabileisiin.. Siellä jo tovin istuttuamme, pöytäämme tuppautui jostain tuntemattomasta syystä lauma naisia, tarkalleen taisi olla neljä kappaletta. Kuulumisia kyseltyämme selvisi, että naiset olivat työkavereita ja sairaanhoitajia. He olivat olleet risteilyllä, jonka jälkeen olivat keskellä viikkoa päätyneet yökerhoon. Siinä jonkun aikaa juttua heitettyämme, tuli jotain seksiin liittyvä juttu sanottua. Yksi naisista sanoi minulle, että voi kun hän voisikin näyttää minulle temput, eikä päästäisi koskaan pois :)

Huomasin naisen olleen vähintään 40, ehkä jopa 50, mutta ajatus alkoi kiihottamaan.. Ehkä, ehkä :)
Menin kuiskaamaan hänelle, että kiinnostaisiko häntä vielä se, mitä hän äsken sanoi. Hän sanoi, että tottakai, olenko ihan tosissani.. Kerroin, että parempi ettei kaverini tiedä tästä sitten mitään. Sovimme hänen lähtevän edellä ja odottavan minua baarin ulkopuolella. Sitten aloin valittaa kavereilleni pahaa oloa ja kerroin, että minun on pakko varmaan lähteä kotiin.. Sitten kauhea into päällä ulos ja siellähän tämä leidi odotti :)
Lähdimme taksilla hänen luo muutaman kilometrin päähän keskustasta.. Tässä vaiheessa hän kysyi ikääni ja kerroin olevani 23.. Hän sanoi kauhistellen, että hänen vanhin lapsensa on 26!! No, pääasia ettei hidastanut menoa :D

Ristitään tässä vaiheessa tuo salaperäinen aikuinen nainen Paulaksi (nimi muutettu). Saavuimme hänen asunnolleen, ja hän ohjasi minut suoraan makuuhuoneeseen. Asetuin sängylle makaamaan ja riisuin hirvittävät opiskelijahaalarit päältä pois. Paula oli aivan täpinöissään, että miten hän voi saada tällaisen nuoren kaverin sänkyynsä. Hän riisui boxerini pois ja alkoi kosketella kulliani. Sitten hän otti sen suuhun ja imi sitä hirveässä hurmiossa.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta..
Paula nousi ylös, meni makuuhuoneensa kaapille ja kavoi sieltä dildon. Ei mitään jättiä, mutta ei kuitenkaan mitään pikkupuikkoakaan. Hän kysyi, että haluisitko koittaa tätä. Vastasin pelokkaan oloisena, että voimmehan me koittaa, kunhan edetään ihan rauhallisesti. (Tosiasiassa homma kiihotti ihan sairaasti, sillä itsekseni olin kokeillut moista useaankin otteeseen. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin omassa tekstissään.)
Hän otti liukuvoidetta ja levitti sitä dildoon. Sitten hän otti lisää voidetta ja levitti sitä peppuuni ja kulliini. Tämän jälkeen Paula laittoi dildoon värinän päälle ja alkoi liikuttamaan sitä edestakaisin peppuni suulla edestakaisin laittamatta sitä kuitenkaan vielä sisään. Samalla hän otti kulliani suuhunsa, joten hän ei keskittynyt täysin peppuuni kokoajan. Pikkuhiljaa peppuni kuitenkin alkoi antaa periksi "tökkivälle" dildolle ja sinne se pikkuhiljaa sitten meni sisälle. Kuitenkin niin, ettei heti mennyt kokonaan vaan aina välillä pois ja sitten taas vähän syvemmälle. Lopuksi minulla oli 15-20cm tekokulli perseessä juurta myöden samalla kun oma kullini ~15cm kullini oli juurta myöden Paulan suussa.. Tuntui kyllä aika helvetin taivaallisen hyvälle. Jos en olisi ollut nauttinut alkoholia niin reilusti sinä iltana, todennäköisesti Paulan nielussa olisi ollut jotain muutakin kuin kulli. Siis hirveä määrä spermaa.

Päätin, että eihän tämä voi näin päättyä, joten nousin ylös ja käänsin Paulan selälleen ja levitin hänen jalkansa. Hän oli siis riisunut itsensä jo aikaisemmin. Tajusin ettei tässä mitään rakkautta olla hakemassa, joten jätin tuon suutelemisen vähemmälle ja hyökkäsin suoraan pillun kimppuun. Aloin nuolla sitä ja työnsin sinne kieltä sisälle. Peppumiehenä aloin myös nuolemaan Paulan peppureikää. Huomasin, että se rentoutui kielestäni ja tönsin myös kieltä sinne sisään. Kohta Paula pystyi toteamaan, että 23-vuotias miehenalku nuoli hänen pilluaan ja sormetti häntään perseeseen.. Ja ilmeisesti myös piti siitä.

Jonkin aikaa nuoltuani siirryin pois pillulta ja päätin alkaa itse asiaan. Kortsuja minulla ei ollut, ja tyhmänä poikana sillä ei sillä hetkellä tuntunut olevan mitään väliä. Pillua oli saatava :) Kullini luiskahti helposti Paulan kiimaiseen pilluun. Hän tuntui olevan äänekkäämmästä päästä ja nuorena poikana jotenkin kauhistuinkn ensin sitä :) Olin jo varmasti alitajunnassani päättänyt, että tällä kertaa en jätä yhtään reikää käyttämättä. Samalla kun panin Paulaa, ujutin käteni hänen peppureiälleen. Sylkäisin käteeni ja levitin pepun liukkaaksi. Samalla sormi upposi pikkuhiljaa Paulan tiukkaan peppureikään. Yhtäkkiä sormeni oli juurta myöten hänen perseessään ja nussin häntä samalla. Paula huusi todella äänekkäästi ja ajattelin olevani todella sonni :)

Sitten tapahtui jotain mitä ei ole koskaan ennen minulle tapahtunut:
Paula kysyi niin suoraan kuin sitä nyt voi vaan kysyä. "Haluaisitko panna mua peppuun?" Tämä sai seisokkini aivan uusiin sfääreihin.. Vastasin herrasmiehenä kyllä, jos sinä haluat. (Halusin, vaikka hän ei olisi halunnutkaan). Annoin mennä pilluun vielä vähän aikaa, kunnes otin kullin pois ja päätin nuolevani vielä Paunan pillua. Samalla voisin sormeilla hänen peppuaan valmiiksi kivikovalle kullilleni. Yksi sormi meni helposti Paulan pepuun ja aikani sitä siellä liikuteltuani alkoi tuntua, että toinenkin voisi sinne mahtua. Alkuun kaksi sormea tuntui tosi kireältä, mutta kun saatiin pikkuhiljaa reikää rentoutumaan niin kohta kaksi sormea liikkui liukkaasti koko mitaltaan Paulan perseessä edestakaisin ja nuolin samalla hänen kiimaista pilluaan.

Huomasin, että nyt olisi valmiutta vastaanottaa kullia peppuun, joten nousin ylös ja aloitin sovittamisen. Henkilökohtaisesti pidän juuri tästä asennosta peppuseksissä, koska on huippua nähdä pillu levällään samalla kun panee toiseen reikään. En tiedä voiko olla kiimaisempaa näkyä :)
Laitoin kullin Paulan pepulle ja aloin pikkuhiljaa työntämään sitä häneen. Hän hieroi klitoristaan samalla kun vastaanotti kulliani peppuunsa. Ääntä alkoi jälleen syntymään. Alkutiukkuuden jälkeen kyrpäni luiskahti sisään kokonaan, mikä tuntui taivaalliselta. Liikuttelin aluksi varovaisesti pientä liikettä ja kasvatin liikettä kokoajan. Paula alkoi liikehtiä aivan uudella ilmeellä. Pää heilui puolelta toisella, hän puri tyynyä ja ties mitä. tunsin olevani niskan päällä siinä tilanteessa. Otin hänen polvitaipeistaan/takareisistä kiinni ja nojasin niihin samalla kun painoin täydestä sielusta Paulaan hänen ihanasti löystyneeseen peppuunsa. Tämä tuntui olevan minulle kohta liikaa, ja alkoin nivusissa tuntumaan siltä että kohta irtoaa.. Kerroin sen myös Paulalle ja hän sanoi että laukea sinne sisään vaan. Tein työtä käskettyä, ja laukesin kauhealla voimalla hänen suoleensa.

Liikuttelin vielä kullia pepussa, kunnes otin sen ulos. Reikä jäi upeasti auki vähäksi aikaa, mikä on aivan mahtavaa katseltavaa. Peppuseksi on ehdottomasti mun juttuni.. :)

Makoilimme vielä jonkun aikaa sängyllä, kunnes ajattelin kotiinlähdön olevan parempi idea kun jäädä yöksi.
vaihdoimme numeroita ja kävin vielä pari kertaa myöhemminkin kyläilemässä.
Niihin kertoihin sisältyi mm. peppuseksin jälkeinen suihinotto (siis ensin laukean peppuun, sitten suuhun), mitä ei ole tehty minulle vielä toista kertaa tänä päivänäkään.

Välillä kaipaan haikeana Paulaa, tai ainakin Paulan tyyppistä naista. Tällaisen kun saisi 20-25 vuotta nuorempana. Ristus mikä reissu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti