Huippukiva.fi

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kaksi "estoista" rouvaa

Oletteko huomanneet kuinka estyneitä ja pidättyväisiä naiset ovat seksin suhteen. Puhun nyt siis perheellisistä naisista, joiden oma seksielämä näyttää jumittuneen siihen lauantai-illan peruspanoon jos nyt miehellä sattuu vielä muutaman kaljan jälkeen jonkunlainen seisokki irtoamaan.  

Bongasin ilmoituksen, missä kaksi naista haki seuraa - tai oikeastaan melko suorasukaisesti munaa - kun he olivat menossa työmatkalle. Vastasin heille, että voisimme tavata jossain, ja jos kemiat toimivat, niin sopia sitten jatkoista. 
Olimme sopineet netissä tapaavamme ensin lounaalla. Tapaamispäivänä oli rouvien lounastauko, joten menin tapaamaan heitä erääseen ruokapaikkaan. Siellä tapasin nämä kaksi 40-50 -vuotiasta siistitsti pukeutunutta leidiä, jotka esittäytyivät Tainaksi ja Marjaksi. 

Siinä jutellessamme ja tutustuessamme tarkastelin näitä kahta rouvaa: Taina oli tummatukkainen, jakkuhameeseen tiukasti pakattu sopivasti pyöreä ja iloisesti hampaat näkyen naurava ilmestys, Marja samaa ikäluokkaa, pitkä vaalea tukka avonaisena hartioilla ja melkoisen laiha. Välillä heräsin ajatuksistani naisten tiedustellessa seuraavan päivän ohjelmaani. Minä totesin olevani heidän käytettävissään, mikä oli ehkä väärä repliikki siihen paikkaan. Korjasin: mulla on kyllä teille aikaa... 
Naiset olivat hieman vaivaantuneita, mutta silti leikissä mukana. Taina kenties hieman rohkeampana aloitti: - Juu, niin kuin ilmoituksessakin oli, niin haluaisimme jotain uutta kokea yhdessä... Sanat putoilivat pikku hiljaa. 

- Kyllähän se käy, totesin. Minulla on rauhallinen paikka tässä ihan keskustan kupeessa, voitte ottaa taksin ja tulla milloin vain ehditte. 

- Kävisikö kello 10? Aamiaisen jälkeen. Meillä on huomenna ryhmätöitä, eikä kukaan huomaa, jos olemme poissa. Käymme vain aamulla ilmoittautumassa ja sitten livahdamme omille teillemme... jatkoi Taina. 

- Selvä, kuulostaa hyvältä, sanoin ja annoin osoitteeni. Halasin rouvia ja annoin suukon molempien poskille. - Huomiseen. Huomasin, että molemmat rouvat olivat innostuneita.

Seuraavana aamuna kävin suihkussa, siivosin nurkat ja odottelin malttamattomana ovikellon soittoa. Kymmenen yli kymmenen se sitten soi, ja siellä nuo naiset olivat. Posket hieman punottaen ja jännityksestä hehkuen. 

- Käykää sisään vain, haluatteko kahvia, teetä tai jotain muuta? - Eiköhän me jotain muuta haluta... aloitti Taina ja naurahti hieman. Minä otin hänet syleilyyn ja suutelin hieman tunnustellen. Taina vastasi suudelmaani ja hartiat laskeutuivat alas. Irrottauduin Tainan syleilystä ja halasin myös Marjaa, joka oli todellakin eri tuntuinen kuin kurvikas Taina. Hänen huulensakin olivat kapeat ja hennot. 

Samalla huomasin, Taina jo alkoi riisua vaatteitaan, joten minä autoin Marjan vaatteiden poisottamisessa. Kun sain hänen rintaliivinsä pois, otin pienten rintojen nännit vuorotellen käsittelyyn. Olen huomannut, että naiset, joilla on pienet rinnat, ovat erityisen otettuja siitä että heidän rintansa huomioidaan ja niistä aivan oikeasti nautitaan. Näin kävi nytkin. Paremmin en olisi Marjaa varmasti saanutkaan sulamaan ja rentoutumaan. 

Minun keskittyessä Marjan rintoihin tuli Tainaa taakseni ja alkoi avaamaan housujani. Sitten hän laski molemmat housut nilkkoihin ja tarttui jäykkänä seisovaan kaluuni. Hetken päästä hän puski itsensä Marjan ja minun väliin ollen lattialla polvillaan ja otti kyrpäni kuumaan suuhunsa. - Voihkaisu pääsi suustani. Yritin pysyä tolpillani ja samalla riisua vielä Marjan alapäätä. Hieman vaikeaa se oli, joten Marja auttoi siinä mielellään tarkkaillen samalla Tainan touhuja. 

Pyysin Marjaa asettumaan sängylle selälleen, jotta pääsisin nuolemaan häntä samalla kun Taina jatkoi kullin kanssa leikkimistä. Marjan pillu oli aivan yhtä vaalea, ellei vaaleampikin, kuin hänen hiuksensakin. Ja hän maistui hyvältä! Jonkin ajan kuluttua nousin jalkojen välistä ja Taina ohjasi kovan kyrpäni Marjan pyhimpään. Hän hieroi pakaroitani samalla kun kullini liikkui Marjan litimärässä pillussa. 
Kuvan maturepylly ei liity tapaukseen ;)

Siinä me sitten keinuimme yhdessä samassa tahdissa. Marjaoli niin herkillä, ettei orgasmin tulo kestänyt kuin pari minuuttia. Sen huomattuaan Taina heittäytyi sängylle selälleen ja levitti jalkojaan. Ei muuta kuin uusi varvi uudessa pesässä. Jos Marja oli herkkä, niin Taina oli äänekäs! Hän ulisi ja voihki ja heitti päätään puolelta toiselle. - Ui, ui, ui, voih, voih, voih, nussi, nussi, anna, anna... Tiina seurasi vierestä mielenkiinnolla ystävänsä nautintoa. Sitten Tainakin laukesi. Hän huusi suoraa huutoa, selkä kaareutui notkolle ja koko vartalo tärisi. 

Minä pidin munan hänen sisällään ja annoin hengityksen tasaantua. Hetken päästä kellahdin kyljelleni, jolloin Marja vuorostaan tarttui munaan ja aloitti sen lutkuttamisen. Minä käännyin selälleni ja Marja laskeutui munan päälle. Siinä jonkun aikaa ratsastettuaan Tainakin heräili ja hivutti pillunsa naamalleni. Tartuin hänen pakaroistaan kiinni ja lutkutin minkä kerkesin. 

Naiset tuntuivat olevan molemmat herkällä päällä, ja laukesivat lähes samaan aikaan jo muutaman minuutin kuluttua. Hengityksen tasaannuttua nousin sängyltä ja tarjosin heille hieman kylmää mehua. Tämän nautittuaaan oli Tainan vuoro jälleen ottaa kyrpäni suuhunsa. Siinä minä sitten seisoin muna naisen suussa ja mehulasi kädessä. Ojensin lasin Marjalle ja vinkkasin häntä lähemmäksi. Suutelin Marjaa ja sormetin hellästi hänen jalkoväliään. Siitä Marja tuntui tykkäävään, ja kehräsi sylissäni kuin kissa. 

Taina tokaisi alapuolelta: - Joko saisit mällit irtoamaan, niin saisin minkäkin aamiaista? Minä hymyilin Tainalle, ja sanoin: - No, jos nyt välttämättä tahdot. Jatkoin kuitenkin Marjan suutelemista ja sormettamista sillä seurauksella, että hän laukesi käsittelyssäni ja rojahti sängylle makaamaan. Taina tarttui toisella kädellä tiukasti munan varresta kiinni ja toisella puristeli palleja samalla kun nai suullaan kyrpääni. Minä vain nautin. Ja katselin kuinka Marjan käsi laskeutui omalle pillulleen ja aloitti sen hieronnan. Sitten päätin laueta. Taina nieli kaiken ja nuoli vielä munan päästä viimeiset tipatkin. Minä hymyilin hänelle ja nostin hänet sängylle Marjan viereen ja aloitin kielihoidon molemmille rouville. Tämä sarja olikin viimeinen, sillä orgasmien jälkeen he huomasivat mitä kello oli, pukeutuivat kiireesti ja antoivat kutsun iltajuhlaan.


3 kommenttia:

  1. Olipa harvinaisen löysä kertomus. Estynyt nainen on sinun käsityksesi. Mitenköhän mahtavat Taina ja Marja kuvailla sinua?

    "No, eihän se suinkaan veltostunut välillä, kunhan sai kunnon hoitoa.". Minulla into lopahti.

    http://valkoinensilkki.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja voisitko poistaa tarinaan liittymättömän selluliittihanurin? Kiitos.

      Poista